Har du falt av hesten og skadet deg?

Å ri er en fantastisk aktivitet som gir glede frihet og kontakt med naturen. Men det kan også være farlig, spesielt hvis du faller av hesten og skader deg selv. Hva kan du gjøre for å komme deg raskt og trygt tilbake i salen?

Skader ved ridning

Ridning er en aktivitet som gir glede, mosjon og en spesiell kontakt mellom deg og hesten. Det er også en sport som krever ferdigheter, balanse og samarbeid med dyret. Ridning kan ha mange fordeler for helse og velvære.

Men ridning kan også medføre noen risikoer og skader. Noen av de vanligste skadene er fall, spark, bitt, klemskader og overanstrengelser. For å forebygge skader er det viktig å bruke riktig utstyr, følge sikkerhetsregler, varme opp før ridning og kjenne sine egne grenser.

Søk profesjonell hjelp ved behov

Hvis du problemer med din kropp etter en skade fra ridning kan en naprapat hjelpe deg. Naprapater er helsearbeidere som har spesialisert seg på å behandle plager i muskler, senere, ledd og skjelett.

Finn en naprapat på nettet som er i nærheten av deg. En naprapat vil gjøre en grundig undersøkelse av din tilstand og tilpasse behandlingen etter dine behov og mål. Du vil også få gode råd om hvordan du kan forebygge nye skader.